Panzero

Botersloot 50a
3011HH Rotterdam

luigi.incalza@gmail.com/purehaso@panzero.nl

HET BEGIN
 
Vorige December kreeg ik een telefoontje van Mimmo – een oude vriend uit mijn geboortestad, Francavilla Fontana, Apulië en hij zei: “Waarom kom je niet naar Nederland? Je zal hier veel zakenmogelijkheden vinden, en we kunnen samen een voedselwinkel openen om de Apuliaanse traditie nieuw leven in te blazen en mensen helpen ontdekken dat pizza en pasta niet de enige Italiaanse opties zijn die ze hier hebben. Dus ging ik in op Mimmo’s voorstel en kocht vliegtickets. Een week later was ik in Rotterdam!

EN VERVOLGENS…
 De daaropvolgende dagen ontmoetten we nieuwe expats zoals wij, en nieuwe Nederlandse vrienden. Soms nodigden we ze uit in ons huis, waar ik panzerotti klaarmaakte. Zij vroegen onmiddellijk, “Hoe komt het dat we nog nooit zoiets heerlijks gegeten hebben dat zo verschillend is van het andere Italiaanse voedsel?” Goed, het antwoord was zo duidelijk voor mij omdat Mimmo die week terugkwam van Italië met meel, mozzarella, tomaat, oregano en andere verse ingrediënten uit Apulië (hij gaat nu elke twee weken naar Italië voor zijn werk), en ik had de panzerotti klaargemaakt met die ingrediënten. Het resultaat en de reactie die we kregen waren zo positief dat we er onmiddellijk aan dachten om het enthousiasme in actie te veranderen en de eerste locatie in Rotterdam te openen!

WAT MAAKT ONS ANDERS?
 Wij geven om jou en jouw gezondheid, dus geven wij veel aandacht aan onze ingrediënten, bereiding en kwaliteitscontrole, om zo eerlijke producten aan te kunnen bieden, gemaakt met enkel en alleen ingrediënten uit Apulië, voor het echte Apuliaanse streetfood ervaring.



Openingstijden
Maandag10:00 – 21:30 uur
Dinsdag10:00 – 21:30 uur
Woensdag10:00 – 21:30 uur
Donderdag10:00 – 21:30 uur
Vrijdag10:00 – 21:30 uur
Zaterdag10:00 – 22:00 uur
Zondag12:00 – 19:30 uur

Volg ons op Facebook


Volg ons op Instagram